tisdag 13 mars 2012

Filippa 7+ månader

Förlåt Filippa, mamma har varit dålig på att blogga och dokumentera din uppväxt och framgångar....

Du är nu ganska exakt 7 månader och 11 dagar och är en riktigt Duracell kanin som bara vill gå och gå och gå. Din första tand dök upp strax före din 6 månaders dag och du fick ganska snabbt en till liten bissen bredvid. Nu charmar du alla med dina två små tänder på underkäken och bitas med dom kan du också göra.

Gåvagnen din är en stor favorit, den har du egentligen fått av mormor och morfar som gav dig lite pengar när du döptes tidigare i år. Vi tror att du kommer vara väldigt snabbt med att gå, du har ju storasyster Felicia du vill följa efter precis hela tiden och du trivs bäst när hon är hemma.

Du har också börjat vinka lite lätt, första riktiga vinkningen gav du tid Pepe i lördags 2012-03-08 och han blev bara sååå glad och stolt. Du öskar när mamma sjunger för dig och försöker hänga med i vår imse vimse spindel sång, gulligast är du när du sitter i vagnen och 'sjunger' fastän dr låter mer som att du suckar. Min söta lilla tjej, vi är så lyckliga över att få ha dig i vår lilla familj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...